Lees verder

Lidmaatschap

Wij kennen verschillende lidmaatschappen. Als vereniging die is aangesloten bij de KNHS zijn wij verplicht alle leden ook aan te melden bij de KNHS, de hieraan verbonden afdracht is inbegrepen bij de lidmaatschapstarieven.

Alle tarieven zijn per jaar. Word je later in het jaar lid, of meld je je halverwege een jaar af, dan word de contributie naar rato berekend.
Alle genoemde tarieven zijn gebaseerd op betaling per automatische incasso, wil je per factuur betalen, dan word hiervoor 5 euro administratiekosten per factuur berekend.

Lessend lid

Als lessend mag je iedere week met 1 paard deelnemen aan de dressuur- of springlessen, en mag je ook deelnemen aan wedstrijden. Het tarief voor lessend lid is 240 euro per jaar, dit word in 2 delen van 120 euro geïncasseerd.

Startkaarthouder

Wil je niet meelessen, maar wel op concours, dan kun je startkaarthouder worden. De contributie hiervoor bedraagt 110 euro per jaar.

Niet lessend lid

Heb je tijdelijk geen paard en wil je de vereniging blijven steunen, of wil je je KNHS lidmaatschap behouden, dan kun je niet lessend lid worden. De contributie hiervoor bedraagt 70 euro per jaar.

Donateur

Wil je onze vereniging graag financieel steunen, dan kun je donateur worden. Het standaard donatiebedrag is 25 euro, een ander bedrag mag natuurlijk ook.

Zoeken Sluiten Menu arrow-down arrow-right twitter facebook